Imigrationspapper check

Nu börjar det hända grejer förstår ni. Denna vecka ska vi skicka in mina imigrationspapper! Förstår ni vad det betyder? Första steget mot min flytt och nya liv kommer börja. Åh det känns så härligt, att någonting faktiskt händer! Det är en sak att prata om det och längta och "snart ska vi skicka in papprena" men nu att det FAKTISKT händer är otroligt. Det har hänt en hel del mellan mig och Justin, en sak är för tidig för att säga ännu, där vill jag ha lite mer tid för att veta om det är säkert och kommer bli av. Men så fort jag vet mer där får ni veta.
Annars är det som vanligt, man saknar, längtar, kroppen värker, man känner sig less, glad, älskad, älskar. Massa massa underbara och jobbiga känslor. Men det är väl så det ska vara, kärleken.



Min snyga sexiga fästman. <3


Tortyr

Jag känner mig tom. Men en massa saknad. Efter honom. Vill ha honom här nu. Hans armar runt mig.
Kunde aldrig tro att det skulle kännas så här, ren tortyr att vara utan honom. Hjärtat värker. Kroppen värker. Ge mig honom nu!


Sudda bort din sura min

Efter jag hade vart på Hawaii och kom hem den 27 november, vart det en chock för oss båda två. Att komma tillbaka till våra rutiner som vi har haft då vi har en tidsskillnad på 12 timmar. Vara med varandra under två veckor var 100 gånger bättre än vi någonsin kunnat drömma om. Det går inte att beskriva. Ligga i hans famn, krama honom, kyssa honom, känna hans doft, sova med varandra, skratta ihop, leva ihop (om än för väldigt kort tid) var helt fantastiskt. Så det blev en chock när jag kom hem och vi inte var med varandra. Plus med min jetlag gjorde att vi var lessna, irriterade, sura på varandra. Plus att han hade mycket med sitt jobb, plus sin skola (han pluggar till lärare vid sidan om armén) gjorde att vi inte kunde prata så mycket med varandra. Och efter 3 veckor åkte jag till Puerto Rico över julen, men det var bara bra. Då fick vi vara ifrån varandra och bli glada på eget håll (som min kloka vän sa) så det är först nu som det känns riktigt riktigt bra mellan oss.

Igår morse var första gången på riktigt länge som vi pratade riktigt länge, även i webcam och med hjälp av skype och det gjorde så mycket. Det var så skönt att äntligen ha ett glatt långt samtal med varandra. Och det fick vi även igår kväll så nu har jag fått massa ny energi från honom och det är så härligt. Det kommer behövas om jag säger så… Men mer om det längre fram!


Imigrationspapper

1 januari. Nu äntligen har 2010 börjat. Nu kommer det bara gå framåt. Denna månad ska vi skicka in imigrationspapprena för mig. Denna process kan ta 5-8 månader. Första steget är att skicka in papper, nästa kommer dem kontakta oss för att få som slags "bevis" på att vi har setts inom 2 år, att det är äkta och inte ett skenäktenskap. Sen kommer det bli en intervju. Läskigt, tänk om man svarar fel liksom? Men nej det kommer gå bra. Vi är ju äkta, våran kärlek är äkta och det kommer dem se.

Jag hoppas hoppas att jag kommer kunna flytta till sommaren. I maj. Men det beror på hur snabba dem är. Håll tummarna!

RSS 2.0